maandag, 28. juli 2008 - 10:49

Onenigheid eindigt in steekpartij

Zondagmiddag 27 juli is een 41-jarige Almeerder zwaargewond geraakt bij een vechtpartij met meerdere mensen.

Rond 15.00 uur ontstond op de Watercipresstraat een woordenwisseling tussen het 41-jarige slachtoffer en een 30-jarige vrouw uit Almere. De onenigheid over een lopend conflict liep zo hoog op dat de vrouw familie belde die haar enkele ogenblikken later te hulp schoten.

Er ontstond een vechtpartij tussen het slachtoffer, de vrouw en nog drie familieleden, waarbij de man klappen met een spade kreeg en in de borst werd gestoken.

Meerdere politie-eenheden rukten uit en arresteerden twee vrouwen (18 en 30 jaar) en twee mannen ( 24 en 37 jaar). De verdachten zijn woonachtig in Almere, Lelystad en Steenwijk. Ook de spade en het mes werden aangetroffen en in beslag genomen door technisch forensische rechercheurs.

Het slachtoffer liep verwondingen op aan hoofd, borst en armen, maar verkeert niet in levensgevaar. Hij is ter observatie naar een ziekenhuis in Amsterdam overgebracht. Ook hij is als verdachte aangemerkt.

Alle verdachten zijn ingesloten en zitten nog vast.
De recherche van District-Zuid onderzoekt de toedracht van het voorval en wie welke rol heeft gehad bij de vechtpartij en het steekincident.
Provincie:
Tag(s):