woensdag, 19. maart 2008 - 19:05

Onopgeloste moord als test in ' Zesde zintuig'

Rheden

In de vierde aflevering van de opmerkelijke RTL 4-serie 'Het Zesde Zintuig', de door Beau van Erven Dorens gepresenteerde zoektocht naar de beste paranormaal begaafde Nederlander van 2008, worden wederom vier kandidaten getest met een opmerkelijke case. In de aflevering van donderdag 20 maart staat onder meer een onopgeloste moordzaak, de zogenaamde Posbankmoord uit 2003, centraal.

In de test krijgt het viertal de moeilijke opdracht om nieuw licht te werpen op deze moord. Alex Wiegmink werd op 20 januari 2003 doodgeschoten toen hij ging hardlopen op de Posbank bij Rheden. Zijn lichaam werd later teruggevonden in een uitgebrande auto bij het Brabantse Erp. Uitgebreid onderzoek heeft nog steeds niets opgeleverd.

De kandidaten krijgen in deze aflevering bovendien een telefoontest voor de kiezen, waarbij ze gaan bellen met een bekende Nederlander en de ruimte waar hij of zij zich bevindt moeten omschrijven. Ook zet het viertal de tanden in een babytest. Bij deze test moet het juiste kind aan de moeder worden gekoppeld.
Categorie:
Tag(s):