vrijdag, 25. juli 2008 - 15:53

Ook slachtoffer ruzie zonnestudio aangehouden

Tegelen

De man die donderdagavond ernstig gewond raakte bij een handgemeen in een zonnestudio in Tegelen, is aangehouden door de politie. Het slachtoffer blijkt een 30-jarige inwoner van Tegelen te zijn, zo maakte de politie bekend. De man is aangehouden op verdenking van bedreiging, zegt een woordvoerster van de politie. Ook de andere man, een 46-jarige medewerker van het bedrijf, is aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld en wordt vandaag voorgeleid voor de rechter commissaris.

De 30-jarige man uit Tegelen wordt in het ziekenhuis door de politie bewaakt, ook voor zijn eigen veiligheid, aldus de woordvoerster. Over de toestand van het slachtoffer worden door het ziekenhuis geen mededelingen gedaan.

De politie heeft een team van acht rechercheurs op de zaak gezet en onderzoekt wat er is gebeurd. Zij wil verder geen mededelingen doen over de toedracht van de ruzie en wat er zich heeft afgespeeld in het bedrijf aan de Gasthuisstraat, omdat dat nog niet geheel duidelijk is. Wel zijn een aantal personen getuige geweest van de ruzie in de zaak. De zegsvrouw kon niet zeggen om hoeveel personen het ging, wel zijn deze getuigen inmiddels gehoord.

De 30-jarige man kwam donderdagavond rond 20.30 uur de zonnestudio binnen. Na een ruzie in de zaak werd de man ernstig gewond afgevoerd met de traumahelikopter.
Provincie:
Tag(s):