maandag, 28. april 2008 - 22:20

Op zoek naar de Beste Papaplaat Aller Tijden

Amsterdam

De redactie van de kersverse babywebsite kallescolumn is op zoek naar de Beste Papaplaat Aller Tijden. Vaders, maar ook opa's, oma's, moeders en kids, mogen hun stem uitbrengen op alle nummers met pa, pap, paps, papa, pappa, daddy of father in de titel. Op de website staat een grote lijst met papaplaten waarop kan worden gestemd, maar stemmers mogen ook zelf een plaat toevoegen.

Geïnteresseerden kunnen een top 3 insturen en het nummer dat de meeste stemmen krijgt, gaat ervandoor met de titel Beste Papaplaat Aller Tijden 2008. Maar oprichter en creatief directeur Jorg Heijmink Liesert is ook benieuwd naar het gevoel dat de stemmers hebben bij papaplaten. "Het maakt niet uit of mannen of vrouwen die indrukken verwoorden. Want iedereen heeft een vader of in ieder geval gehad. En muziek maakt die emotie los." Op 31 mei wordt de Beste Papaplaat Aller Tijden bekendgemaakt.

Kallescolumn.nl is de babywebsite waarop al het babynieuws te vinden is en waarop het reizen met, het verzorgen van en de verantwoordelijkheid voor die kleine belhamel aan bod komen. Maar de website draait vooral om de bijdragen die Jorg schrijft over zijn belevenissen als vader van z'n nu 1-jarige zoon Kalle. Vol droge humor en met veel zelfspot.
Categorie:
Tag(s):