dinsdag, 8. januari 2008 - 21:00

Op zoek naar goed tehuis voor konijnen

Regio

De afdeling Zuid Oost Drenthe van de Dierenbescherming heeft meer dan 20 konijnen en één jonge cavia in de opvang zitten en is dringend op zoek naar mensen die deze dieren een goed en liefdevol tehuis willen bieden. Alle dieren in de opvang zijn lief en aaibaar. Ooit zijn ze iemands huisdier geweest en om wat voor reden dan ook op straat beland.

Tamme konijnen kunnen in de natuur moeilijk overleven. Zeker konijnen die altijd binnen zijn gehouden houden het niet lang vol. Als ze geluk hebben worden ze gevonden en komen ze bij de dierenbescherming in de opvang terecht. Voor al deze dieren zijn we op zoek naar een liefdevol tehuis.

Wilt u een konijn een goed tehuis aanbieden belt u dan met: 0591 – 36 72 87 en maak een afspraak om een kijkje te komen nemen.

Alle dieren worden geregistreerd, dus ook konijnen. Bent u een konijn kwijt dan kunt u bellen met ons regionale meldnummer: 0900 – 11 22 362. Misschien dat hij bij ons in de opvang zit. Op onze site: www.dierenbeschermingzuidoostdrenthe.nl staan de foto’s van de meeste konijnen in de opvang.
Provincie:
Tag(s):