donderdag, 3. april 2008 - 10:57

Open avond Windesheim Lelystad

Lelystad

Windesheim opent op vrijdag 11 april (van 18.00--21.00 uur) niet alleen zijn deuren op de Campus in Zwolle, maar ook op Het Ravelijn in Lelystad. Iedereen die meer wil weten over het onderwijsaanbod in Lelystad is er van harte welkom.

Windesheim start per september 2008 in Lelystad de voltijdopleidingen Commerciële Economie, Logistiek en Economie, Personeel en Arbeid, Management Economie en Recht en de duale opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Verpleegkunde. Daarnaast kunnen belangstellenden in Lelystad ook voorlichting krijgen over de Retail Academy. De Retail Academy is het resultaat van samenwerking tussen de Rabobank, Deloitte, AVOP (Adviesgroep voor Organisatie Psychologie) en Windesheim. In Lelystad verzorgt de Retail Academy een duale hbo-opleiding, die speciaal is ontwikkeld voor managementfuncties in het winkelbedrijf. De opleiding is toegankelijk voor zowel individuele studenten als voor personeel van grotere retail- en franchisebedrijven, waarmee een studietraject op maat wordt ontwikkeld.

De open avond in Lelystad is in het OndernemingenCentrumFlevoland (OCF), Het Ravelijn 1. De programmaoverzichten en de routebeschrijving zijn te vinden op www.windesheim.nl.
Provincie:
Tag(s):