donderdag, 7. februari 2008 - 20:14

Open dag Windesheim op 8 februari in Lelystad

Lelystad

Hogeschool en kenniscentrum Windesheim houdt op vrijdag 8 februari een open dag in Lelystad. Iedereen die meer wil weten over het onderwijsaanbod in Lelystad is vrijdag 8 februari van 13.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur van harte welkom.

Open dag in Lelystad

Gemeente Lelystad heeft zich hard gemaakt om hbo-onderwijs in de stad te krijgen. Per september 2008 start Windesheim in Lelystad de voltijdopleidingen Commerciële Economie, Logistiek en Economie, Personeel en Arbeid, Management Economie en Recht en de duale opleiding Verpleegkunde. Daarnaast kunnen belangstellenden in Lelystad ook voorlichting krijgen over de bestaande duale opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en de Retail Academy.

De Retail Academy is een opleiding voor het winkelbedrijf, die moet voorzien in het tekort aan managers en bedrijfsleiders op hbo-niveau. De opleiding is toegankelijk voor zowel individuele studenten, als voor medewerkers van grotere retail- en franchisebedrijven, waarmee een studietraject op maat wordt ontwikkeld.

Meer informatie

De open dag in Lelystad wordt gehouden van 13.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur in het Ondernemingen-CentrumFlevoland (OCF), Het Ravelijn 1. De programmaoverzichten en de routebeschrijving zijn te vinden op www.windesheim.nl onder Open dag Lelystad.
Provincie:
Tag(s):