woensdag, 9. januari 2008 - 23:28

Opening nieuwe website ITL Tennisvereniging

Lelystad

Onder grote belangstelling van leden, sponsors en bestuur is zondag 6 januari de nieuwe website van ITL gepresenteerd en geactiveerd door Frans Loos, directeur van AxiPress Reclame en Internetdiensten

Op de nieuwjaarsreceptie op het tennispark van ITL werd door voorzitter Ap Schouten o.a. stilgestaan bij de onmisbare steun van de vrijwilligers en bij de eveneens onmisbare bijdrage en ondersteuning van de sponsors. De activiteiten die AxiPress heeft uitgevoerd zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Frans Loos, sponsor van het eerste uur, benadrukte in zijn toespraak dat een goed florerende, actieve en moderne tennisvereniging zoals ITL niet zonder een aansprekende website kan. De oude site was dan ook al een paar jaar een doorn in het oog van diverse mensen aldus Frans Loos. Het is overigens fraai dat AxiPress met de oplevering van de website van ITL zijn 500e website actief maakt, dus ook een mijlpaal voor hen.

De nieuw site (http://www.itl-tennis.nl) geeft een goed inzicht in de activiteiten en het nieuws van de vereniging. Het wordt een ontmoetingspunt voor de vereniging, waarbij mensen direct kunnen zien welke activiteiten er voor de komende week/maand gepland staan, welke mensen op zoek zijn naar een tennismaatje, wat het laatste evenement was en hoe de foto’s daarvan eruit zien.
Nieuwe leden kunnen direct zien hoe ze zich kunnen inschrijven en er is speciale aandacht voor de jeugd van ITL op de site.

"We zijn geweldig blij met een website die past bij onze moderne, gezellige en groeiende tennisvereniging", aldus voorzitter Ap Schouten.
“AxiPress heeft een prima resultaat neergezet met deze website. Diverse vrijwilligers kunnen het systeem bijhouden en de training hiervoor was prima verzorgd. We zien de toekomst met vertouwen tegemoet en de website zal ons daarin zeker ondersteunen.�

Het openen van de website ging gepaard met een gezellige nieuwjaarsreceptie en diverse leden hebben zelfs in het winterzonnetje een lekker potje tennis gespeeld. Al met al een prima start van het nieuwe jaar van de vereniging!

ITL tennisvereniging
Ap Schouten
Voorzitter
0320-224780
Provincie:
Tag(s):