maandag, 14. april 2008 - 19:32

Opnieuw stenen van viaducten

Etten-Leur

De bestuurster van een personenauto kreeg zondagmiddag de schrik van haar leven toen zij het viaduct nabij Etten-leur op de Rijksweg A58 onderdoor reed. De vrouw zag een groep van een vijftal jongens en meisjes bovenop het viaduct staan. Op het moment dat zij onder het viaduct reed viel net voor haar auto een baksteen op het wegdek. Deze bestuurster heeft geluk gehad.

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben dat een groepje van 5 of 6 jongens en meisjes bovenop het viaduct stond. Het incident had zondagmiddag plaats rond 13.30 uur.

Dezelfde dag is op de A15 in Gorinchem Oost een 25-jarige vrouw uit Zutphen met de schrik vrijgekomen nadat vanaf een viaduct stenen op de voorruit van haar auto werden gegooid.

Dit gebeurde op zondagavond omstreeks 21.00 uur op de viaduct bij de afslag Gorinchem Oost op de Rijksweg A15. De vrouw reed richting Nijmegen toen vanaf het viaduct een aantal kleine stenen naar beneden werden gegooid. De stenen kwamen op de voorruit terecht waardoor de nodige sterren ontstonden. De vrouw wist vervolgens haar auto op de vluchtstrook tot stilstand te brengen. Volgens de vrouw stonden er op het viaduct een aantal personen. Ze deed aangifte bij de politie.
Provincie:
Tag(s):