vrijdag, 25. januari 2008 - 13:09

Opnieuw werkonderbreking politie Zeeland

Provincie

Op maandag 28 januari organiseren de politievakbonden tussen 08.00 en 17.00 uur een algehele werkonderbreking in Zeeland. Ook zijn er al acties voor donderdag 31 januari aangekondigd.De werkonderbreking zal consequenties hebben voor de openingstijden van de Zeeuwse politiebureaus.

Behalve voor spoedeisende zaken zullen op maandag en donderdag alle politiebureaus in Zeeland, die normaal gesproken voor het publiek geopend zijn, overdag gesloten zijn. Politie Zeeland is tijdens deze algehele werkonderbreking telefonisch bereikbaar (bij spoed 112 en 0900-8844 voor overige zaken).

Benadeelden die aangifte willen doen, kunnen dit van heel veel stafbare feiten natuurlijk ook via de website www.politie.nl melden.
Tijdens de algehele werkonderbreking zal de directe hulpverlening uiteraard gegarandeerd zijn, zodat de openbare orde en de veiligheid niet in gevaar worden gebracht.

Op 28 januari 2008 legt de politie in heel Nederland het werk neer voor een betere CAO. Er vindt een werkonderbreking plaats tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Alle bureau's zullen dan gesloten zijn. De politiebonden garanderen dat bij spoedmeldingen de politie gewoon beschikbaar blijft.

De politiebonden in Zeeland hebben er voor gekozen de actiedag een sportief karakter te geven. De politiebonden willen op deze dag in het politie trainings centrum te Nieuwdorp laten zien dat zij wel bewegen daar waar de minister dit nalaat.
Provincie:
Tag(s):