zaterdag, 30. augustus 2008 - 12:17

'Opvoeden? Geniet ervan!'

Almere

Bijna iedere ouder worstelt er wel eens mee: opvoeden. Reden voor de bibliotheek om op donderdag 11 september van 19.30 tot 22.00 uur de workshop ‘Opvoeden, geniet ervan!‘ te organiseren.

De workshop, die plaatsvindt in de bibliotheekvestiging Buiten, wordt gegeven door Emmeliek Boost. Zij is pedagoge en initiatiefneemster van de Opvoeddesk in Naarden.

Raad en daad
De workshop is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emmeliek Boost. In het boek wordt ingegaan op de vele vragen die binnenkomen bij de Opvoeddesk, een organisatie die ouders op verschillende manieren ondersteunt bij de opvoeding van hun kinderen.

Tijdens de workshop behandelt Emmeliek ook de meest gestelde opvoedvragen en problemen. In de pauze kunnen de aanwezigen hun eigen opvoedvraag indienen. Deze worden door Emmeliek, in interactieve sfeer, beantwoord.

Van baby tot puber
De workshop is geschikt voor ouders van kinderen in de leeftijd van nul tot 18 jaar. Voor alle deelnemers is er na afloop een informatiepakket beschikbaar met allerlei handige tips. Meer informatie over de Opvoeddesk is te vinden op www.opvoeddesk.nl.

Opvoeden, geniet ervan!
Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij alle drie de bibliotheekvestigingen. De kosten, inclusief een kopje koffie, bedragen € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekalmere.nl.
Provincie:
Tag(s):