donderdag, 19. juni 2008 - 10:33

Orgasme voor 70 procent mensen toppunt van geluk

Amsterdam

Een beter orgasme is de sleutel tot een gelukkiger leven. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Durex onder 26.000 mensen. De intensiteit van het orgasme speelt een belangrijke rol bij het bereiken van een emotioneel en fysiek welbehagen, wat vervolgens weer van invloed is op ons seksleven, het seksuele welzijn en uiteindelijk ons algemene welzijn. Voor 7 op de 10 Nederlanders is een orgasme zelfs het toppunt van geluk. 17% van de ondervraagde vrouwen bereikt echter nooit een hoogtepunt.

Het onderzoek bevestigt dat mannen het een stuk gemakkelijker hebben: 80% van de mannen bereikt eenvoudig een climax, terwijl slechts 39% van de vrouwen altijd of bijna altijd een orgasme krijgt. Van hen bereikt zelfs 17% nooit een hoogtepunt. Durex ontwikkelde daarom Durex Play O, een stimulerende gel die vrouwen sneller een intensere climax bezorgt.

Het is bekend dat orgasmen zorgen voor fysiek welbehagen. De oxytocines en endorfines die bij een orgasme vrijkomen, hebben een pijnstillende, ontspannende werking en zorgen voor een warm gevoel.

De stimulerende gel is ontwikkeld en getest voor en door vrouwen. Het product bevordert de intensiteit van het orgasme dankzij de actieve ingrediënten L-arginine, Coolact en Multisensate. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de clitoris toeneemt en dat er een tintelende sensatie ontstaat die 5 tot 20 minuten aanhoudt. De geurloze gel op waterbasis is gewoon bruikbaar met condooms, glijmiddelen en stimulators. Uit een test onder 600 vrouwen tussen de 20 en 49 jaar blijkt dat 79% een orgasme kreeg door het gebruik van de gel.

De gel wordt verkocht in een chique en handig pompflesje van 15 milliliter. De adviesprijs is € 11,95.
Categorie:
Tag(s):