vrijdag, 4. juli 2008 - 20:36

Oss krijgt eigen 'bijzondere boekje'

Oss

Maandag 7 juli 2008, om 12.30 uur overhandigt Jan van Loon, wethouder recreatie en toerisme, het eerste exemplaar van het boekje ‘Bijzonder dagje uit in Oss’ aan drie toeristische organisaties in Oss: Regio-VVV, het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein (TIR) en Toeristisch Informatiecentrum Megen (TIM) dat nog in oprichting is.

Bijzonder dagje uit in Oss laat zien hoe aantrekkelijk de gemeente Oss is, niet alleen voor haar eigen inwoners, maar ook voor de toerist. Het boekje presenteert met trots ons rijke historische verleden, de mooie karakteristieke kernen, bezienswaardigheden en de variatie in onze natuurgebieden. Met een compleet toeristische ABC en gratis fietsroute vormt deze brochure de ideale wegwijzer voor een bijzonder dagje uit in Oss. Het boekje is vanaf volgende week voor 1 euro te koop bij alle VVV-winkels.

Bijzonder Dagje verschijnt in een serie van dertien boekjes, Uit in Sint Anthonis, Boxmeer, Landerd en Lith zijn reeds uitgebracht. De boekjes verschijnen binnen de promotiecampagne Bijzonder Noordoost-Brabant die door de Regio-VVV Meierij en Noordoost-Brabant wordt uitgevoerd.
Provincie:
Tag(s):