maandag, 9. juni 2008 - 9:58

Ouderen zorgcentrum Vredewold genieten van Happy Day

Leek

In samenwerking met de activieitenbegeleiding van Zorgcetrum Vredewold organiseerde de Stichting Stelten/Leek Promotion afgelopen zaterdag 7 juni een Happy Day voor de bewoners van het Zorgcentrum Vredewold. Met hulp van ruim zestig vrijwilligers vanStelten/Leek Promotion werd in lange optocht vertrokken vanaf het zorgcentrum, door het centrum van Leek naar het Landgoed Nienoord.

Voorop de stoet liep een accordionist, die vele voor de ouderen bekende deuntjes speelde, zodat het een vrolijk zingende stoet werd. Gezamelijk werd het Familiepark op Nienoord bezocht en de ouderen genoten hiervan met volle teugen.

Een van de gehoorde opmerkingen van een bewoner was: 'Er is veel te doen op Vredewold, de activiteitenbegeleiding organiseert veel in het huis. Daarover heb ik alleen maar lof. Maar dit vandaag is in een woord geweldig. Ik ben bijna anderhalf jaar niet uit het huis geweest, dit is mijn mooiste dag van het jaar'.

Na de rondgang op het familiepark, waarbij de kinderboerderij voor veel vertier zorgde werd de rondgang afgesloten met koffie en cake. Ondertussen werden tussen de vrijwilligers en bewoners tal van afspraakjes gemaakt om een vervolg op deze dag te geven. Vele vrijwilligers beloofden eens wat vaker op bezoek te komen en regelmatig een vrije middag te willen besteden aan een uitje of wandeling met een van de ouderen.
Provincie:
Tag(s):