woensdag, 13. augustus 2008 - 17:15

Over de kop geslagen bestuurder breekt rug

Baarn

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) onderzoekt een ongeval van woensdagochtend op de A1 bij Baarn, waarbij een auto achterstevoren en op de kop in de sloot terecht kwam. De bestuurder, een 62-jarige man uit Amersfoort is met een gebroken onderrug naar het Utrecht Medisch Centrum gebracht.

Om 06.30 uur kwam de auto van het slachtoffer op de afrit Baarn/Soest met zijn rechter wielen in de berm, begon te draaien en kwam daarna achterstevoren op zijn kop in een sloot terecht.

Omstanders hebben de bestuurder uit zijn auto bevrijd. In eerste instantie leek het slachtoffer het ongeval zonder verwondingen te hebben doorstaan.

Later bleek dat hij zijn onderrug had gebroken. Het ongeval is vermoedelijk veroorzaakt door een andere personenauto die op de afrit plotseling naar links van rijstrook wilde wisselen.

Hiervan schrok de bestuurder uit Amersfoort en kwam toen met zijn auto in de berm terecht. De vermoedelijke veroorzaker was één van de omstanders die het slachtoffer uit zijn auto bevrijdden.
Provincie:
Tag(s):