zaterdag, 4. oktober 2008 - 15:06

Overval met bedreiging in Hoogeveen

Hoogeveen

Een 26-jarige man uit Boxtel is vrijdagmiddag beroofd van zijn geld aan de Korenstraat in Hoogeveen. De man had via het internet een afspraak met een nog onbekende man, om tweedehands duikapparatuur te kopen.

De verkoper stapte bij de 26-jarige man in de auto en samen zouden ze naar een andere locatie rijden. Plotseling kreeg de man uit Boxtel een vuistslag in zijn gezicht en werd hij bedreigd. De verkoper nam een niet nader te noemen geldbedrag mee en wist te voet te vluchten. De politie werd gealarmeerd en is direct begonnen met het onderzoek.

Zaterdag is onder meer een buurtonderzoek gehouden. Het slachtoffer reed in een blauwe personenauto met een grijze gesloten aanhangwagen met letters op kap. De aanhangwagen is van een verhuurbedrijf.

Het signalement van de dader luidt als volgt. Het gaat om een blanke man van 30-35 jaar, ongeveer 1.85 meter lang, blond/kort haar, hij droeg een bril met een goudkleurig montuur, heeft een normaal postuur en hij was netjes gekleed. De man droeg een witte of beige kleurige blouse, een bruine jas, een donkere (mogelijk bruine) nette broek en hij had een zwarte tas bij zich (een soort van laptoptas). Hij praatte Nederlands met een licht Drents accent. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):