zaterdag, 6. december 2008 - 14:09

Overval op bankgebouw, Politie zoekt getuigen

Alblasserdam

Donderdagavond heeft op een ABN AMRO bank aan de Haven een overval zonder buit plaatsgevonden. Onbekenden drongen omstreeks 17.00 uur het gebouw binnen waarna een bankmedewerker werd gedwongen de kluisruimte te openen. Ook werd een loket met een voorwerp ingeslagen.

Door de politie werd na de overval een scooter in beslag genomen die voor het bankgebouw lag. Vermoedelijk hebben de verdachten dit voertuig gebruikt om bij het bankgebouw te komen. Tijdens de overval waren vier medewerkers en een klant aanwezig. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden. Na de overval zijn de donkergeklede verdachten (minimaal twee) in mogelijk een zwarte auto weggereden.Rond 18.00 werd een SMS-Alert verzonden met het signalement van de verdachten. Dit leverde tot nu toe nog geen daadwerkelijk resultaat op.

De recherche in Gorinchem onderzoekt het incident en vraagt getuigen, die nog geen contact met de politie hebben gehad, zich te melden. Heeft u de auto weg zien rijden en/of kunt u ons meer vertellen over de situatie voor, tijdens en na de overval? Bel dan het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):