vrijdag, 27. juni 2008 - 10:18

Overval op Spar-supermarkt Franeker

Franeker

De spar-supermarkt aan de PJ Troelstrastraat is donderdagochtend om 7.30 uur overvallen. Twee medewerksters van de winkel werden kort nadat zij de winkel waren binnen gegaan door een onbekende gemaskerde man met een vuurwapen bedreigd.

Waarschijnlijk is deze man achter de twee medewerksters de winkel binnengelopen. De man zei geld te willen hebben, waarop één van de medewerkster de man twee kassaladen met in totaal ruim 1000 Euro overhandigde uit de kluis van de winkel. De man liep daarna de winkel weer uit.

Onmiddellijk nadat de medewerkster via 1-1-2 de politie had gewaarschuwd, is een zoekactie in de buurt gestart, waarbij onder meer een speurhond is ingezet. Ook is die dag al een buurtonderzoek gehouden. Dat heeft tot dusverre nog niet tot een aanhouding geleid. De politie wil daarom ook graag in contact komen met getuigen, die voorafgaand of na de overval iets verdachts hebben gezien.

De overvaller was een man van 1,80 tot 1,85 meter met een tenger postuur en een donkere huidskleur. De man droeg donkere kleding en een bivakmuts en sprak accentloos Nederlands. Eventuele getuigen worden verzocht via 0900-8844 contact met de politie op te nemen.
Provincie:
Tag(s):