donderdag, 7. februari 2008 - 16:09

Overval op woning in Hengelo

Hengelo

Woensdagavond 6 februari werd een bewoner van een woning aan de Houtmaatweg in Hengelo bij thuiskomst overvallen door een viertal gemaskerde mannen. Naast een portemonnee met geld werd ook de auto van de bewoner meegenomen. Deze werd wat later elders in Hengelo teruggevonden.

Een 52-jarige bewoner van een woning aan de Houtmaatweg in Hengelo werd woensdagavond 6 februari om ongeveer 23.30 uur bij zijn woning overvallen door een viertal personen. Allevier hadden hun gezichten bedekt en droegen donkere kleding.

Onder bedreiging met geweld werd de bewoner gedwongen zijn portemonnee met daarin enkele honderden euro’s en zijn autosleutels af te geven. Hierop verdwenen de vier in de auto, een grijze Mercedes 250 D, van de 52-jarige over de Houtmaatweg in de richting van de Landmansweg.

Later die nacht werd de auto van de 52-jarige teruggevonden op een parkeerplaats achter een kantoorpand aan de Bornsestraat In Hengelo.

De politie wil nu graag in contact komen met mensen die mogelijk iets is opgevallen wat met deze overval te maken kan hebben.
Provincie:
Tag(s):