vrijdag, 11. juli 2008 - 14:53

Overval supermarkt Tjalk

Lelystad

Vrijdagochtend 11 juli is een supermarkt aan de Tjalk overvallen.

Rond 8.30 uur kwamen drie gewapende en gemakerde personen de winkel binnen. Zij bedreigden het personeel en maakten een onbekend geldbedrag buit en zijn daarna gevlucht. Vermoedelijk maakten de overvallers daarbij gebruik van een vluchtauto.

Een alerte getuige in Lelystad zag een donkerkleurige auto met hoge snelheid uit de Tjalk wegrijden. Hij meldde dit bij de ter plaatse gekomen politie. De agenten gaven deze informatie door aan de collega's in de regio. Zo keken meerdere eenheden naar de auto uit.

Enige tijd later belde een getuige uit Almere de politie met de mededeling dat hij personen uit een donkerkleurige auto had zien stappen en zien wegrennen. Hij vertrouwde dit niet.

Agenten troffen deze donkerkleurige auto in de Danswijk aan. De auto bleek in Emmeloord gestolen te zijn. Of dit de auto is die door de overvallers is gebruikt, is nog niet bekend.

De recherche van district Noord van de politie Flevoland onderzoekt deze zaak.
Getuigen die voor of na de overval op de Tjalk bijzonderheden hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de recherche van district Noord op 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):