woensdag, 20. augustus 2008 - 18:43

Overvaller bakkerij aangehouden

Teteringen

De recherche van het politiedistrict Breda heeft dinsdagmiddag een 16-jarige jongen uit Breda aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een overval op een bakkerij aan het Willem Alexanderplein in Teteringen. Deze overval werd gepleegd op 10 juni jl.

De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij tips die werden doorgegeven na een oproep in het AVRO programma Opsporing Verzocht. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek in deze zaak voort.

De bakkerswinkel werd kort voor sluitingstijd omstreeks 17.45 uur overvallen. Vier mannen drongen de winkel binnen. Een van de daders bedreigde de aanwezige winkelmedewerkster met een vuurwapen. Er waren op dat moment geen klanten binnen. Zij gingen er met een geldbedrag lopend vandoor in de richting van de Groenstraat. De politie stelde onmiddellijk een onderzoek in de omgeving in, maar de daders werden niet aangetroffen. Wel vond de politie op het terrein van een nieuwbouwwijk, nabij de Zwarte Dijk, twee fietsen die vermoedelijk door de daders gebruikt zijn.
Provincie:
Tag(s):