maandag, 3. maart 2008 - 19:44

'Paul de Leeuw randt streaker aan'

Vught

Paul de Leeuw kreeg tijdens de opnames van zijn programma ' Mooi! weer de Leeuw' een onverwachte gast. De 'veganstreaker' zoals de man zichzelf noemt, komt op voor de rechten van dieren en verschijnt regelmatig in het openbaar met leuzen op zijn lijf. Hierbij houdt hij echter wel altijd zijn slip aan. Paul de Leeuw vond dat de man zijn slip dan ook maar moest uitdoen en scheurde het kleinnood van zijn kont.

De Vughtse streaker overweegt een aanklacht tegen de Leeuw te doen omdat hij helemaal naakt op tv te zien was. Hij heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen die de man adviseerde om de presentator aan te klagen wegens aanranding. Of hij dit daadwerkelijk doet is nog niet bekend.

Het programma van De Leeuw is geen liveshow en de makers kozen ervoor het incident gewoon uit te zenden. Op het moment dat de streaker binnenkwam was De leeuw net in gesprek met een 6-jarig jongetje dat graag Thomas Berge wilde zien. De beveiliging wilde ingrijpen maar de presentator trok de half naakte man op schoot en zei wel te willen zien wat voor vlees hij in de kuip had. Daarop trok hij de string van de man aan flarden die naakt de studio uit rende.
Categorie:
Tag(s):