donderdag, 23. oktober 2008 - 19:27

Paul Krabbe nieuwe trainer FC Emmen

Emmen

Paul Krabbe is voor de rest van het seizoen aangesteld als trainer/coach van FC Emmen met een optie voor nog een seizoen, dit is op een persconferentie donderdagavond in het Univé Stadion bekend gemaakt.

Krabbe voetbalde in zijn jeugd voor KVV Losser en vanaf 1973 speelde hij, voornamelijk in de jeugd, bij FC Twente. In het seizoen 1978/1979 vertrok hij naar SC Heracles maar moest zijn voetbalcarrière in december 1979 stoppen wegens een blessure. Hij keerde als speler terug bij KVV Losser en werd daar tevens jeugdtrainer.

Paul Krabbe volgde zijn trainersopleiding en werd na voltooiing van zijn opleiding trainer van hoofdklasser Sportclub Enschede, KVV Losser, Quick ’20 en HSC’21 waar hij in 1999 algeheel landskampioen mee werd.

In het seizoen 2001/2002 was hij trainer van FC Zwolle waar hij dat seizoen mee promoveerde naar de Eredivisie. Na de promotie met FC Zwolle besloot hij niet verder te gaan als trainer in het betaalde voetbal en ging aan de slag bij Stevo, waarmee hij naar de hoofdklasse promoveerde, SC Enschede, waarmee hij kampioen werd en promoveerde naar de hoofdklasse en tot en met zondag is hij nog trainer HSC’21 uit Haaksbergen. Krabbe hoopt zondag met HSC nog een periodetitel te halen.
Provincie:
Tag(s):