donderdag, 14. augustus 2008 - 19:36

Peter R. de Vries genomineerd voor Emmy Award

Amsterdam

De onthullende uitzending van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever over de zaak Natalee Holloway is genomineerd voor een Emmy Award. Vorige week werd al duidelijk dat de wereldwijd veelbesproken reportage bij de finalisten zat, maar nu is de officiële nominatie dus een feit. Op maandag 22 september wordt tijdens een feestelijke gala-avond in New York bekend of Peter R. de Vries het gouden beeldje ook daadwerkelijk in ontvangst mag nemen.

De geruchtmakende uitzending waarin Joran van der Sloot zijn betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway bekende, is genomineerd in de categorie Current Affairs. Naast deze uitzending van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever dingen nog drie andere producties uit Canada, Brazilië en Quatar mee naar deze internationale Emmy Award.

Ook Peter R. de Vries zelf is blij met de officiële nominatie: “Bij het maken van een dergelijke reportage ben je absoluut niet bezig met dingen als prijzen winnen. Natuurlijk wist ik dat de impact van de reportage groot zou zijn, maar dat het een nominatie voor een Emmy Award op zou leveren is een zeer leuke verrassing en een blijk van erkennng.�
Categorie:
Tag(s):