zondag, 3. februari 2008 - 11:29

Peter R. De Vries vindt proces 'rechtvaardig'

Hilversum

De spanning rondom de zaak van Natalee Holloway neemt met de dag toe nu er steeds meer informatie, met name uit de voor zondagavond aangekondigde televisie- uitzending van Peter R. de Vries, naar buiten is gekomen.

De Vries zei zaterdagavond in NOVA dat er ‘genoeg bewijs' is om Joran van der Sloot te vervolgen. ‘Er zijn te veel verdachte omstandigheden en zijn eigen verhaal rechtvaardigen een proces’, aldus de Vries.

Volgens de Vries heeft een ‘goede vriend’ van Joran van der Sloot de afgelopen 5 maanden met een verborgen camera beelden gemaakt van gesprekken tussen beiden waarbij Joran vertelt dat Natalee Holloway in zijn armen stierf.

Daarna zou een man met een boot het lichaam van Natalee op zee overboord hebben gezet. Het afdoen van zijn verhaal dat met de verborgen camera is opgenomen als ‘niet normaal dom’ en ‘absoluut niet waar’ in de uitzending van Pauw en Witteman afgelopen vrijdagavond vindt de Vries ‘ongeloofwaardig’. Het wachten is, ook voor het OM, op de uitzending van vanavond.
Provincie:
Tag(s):