donderdag, 14. februari 2008 - 9:41

Peugeot 308 in Pack Business uitvoering

Breukelen

In 2007 is de Peugeot 308 op de markt geïntroduceerd. In korte tijd zijn er talrijke exemplaren van het nieuwe succesnummer geregistreerd. Een groot deel van de exemplaren van de Peugeot 308 wordt ingezet op de zakelijke markt. Om de zakelijke rijder nog beter van dienst te zijn, introduceert Peugeot in navolging van de Peugeot 407 ook Pack Business versies van de nieuwe Peugeot 308.

Het eerste Pack Business is op basis van de Peugeot 308 X-line en bevat bovenop de standaard aanwezige airconditioning een RD4-radio met MP3-afspeelmogelijkheid, een Bluetooth carkit voor de mobiele telefoon en een geavanceerde cruise control.

De Peugeot 308 X-line Pack Business richt zich daarmee op de bijtellingbewuste clientèle en op grote wagenparkbeheerders die een complete maar scherp geprijsde auto willen inzetten. Het Pack Business op de 308 X-line vergt een extra investering van €595, dat betekent een combinatiekorting van €555 ten opzichte van de gebruikelijke optieprijzen.

Voor de verwende zakelijke rijder is er de Peugeot 308 XS Pack Business. Dit exclusieve Pack dat Peugeot bij de toch al royale uitrusting van de Peugeot 308 XS levert, bestaat uit een volautomatische climate control en een geavanceerd RT4-navigatiesysteem met geïntegreerde telefoon, 30GB harde schijf opslagruimte voor Europese wegenkaarten en vele uren muziek en tevens een elektrisch inklapbaar kleurenscherm.

De Peugeot 308 XS Pack Business is bedoeld voor de veelrijder die behoefte heeft aan innovatieve technologie plus een hoge portie comfort en kost €1995, een voordeel van €1.135.

De Pack Business versies maken de Peugeot 308 nog populairder op de zakelijke markt. Vanwege de veelal gunstige milieulabels, de efficiënte HDi-motoren met het standaard aanwezige FAP-roetfilter is de 308 erg gewild bij grote wagenpark- beheerders, leasemaatschappijen en berijders.

Om de introductie van de Peugeot 308 Pack Business extra te onder de aandacht te brengen loopt er op dit moment een reclamecampagne met een sterk zakelijke insteek waarin de Pack Business versies van de Peugeot 308 en 407 centraal staan.
Categorie:
Tag(s):