vrijdag, 18. januari 2008 - 9:02

Peugeot Partner Tepee

Breukelen

In 1996 kwam Peugeot met een nieuwe generatie personenauto's: de midi-MPV. Dit vernieuwende concept bleek populair en klanten vielen al snel voor deze multifunctionele auto die veel ruimte biedt en uiterst praktisch is.

De markt van de midi-MPV's heeft sinds 1996 een voortdurende groei doorgemaakt en heeft inmiddels een zekere reputatie opgebouwd met sinds 3 jaar een stabiel groeicijfer van ongeveer 4% per jaar. Ieder jaar worden er meer dan 300.000 midi-MPV's verkocht in Europa.

Van de Partner MPV zijn al meer dan 570.000 exemplaren geproduceerd en de auto kende een groeiend succes in Europa, mede dankzij de nieuwe ontwikkelingen die na de introductie bleven volgen, zoals de twee schuifdeuren, het Zenith-dak en een nieuwe vormgeving in november 2002.

Deze ontwikkelingen hebben er mede voor gezorgd dat dit specifieke marktsegment niet om Peugeot heen kan. Deze gezinsauto's bij uitstek zijn handig, economisch en ideaal voor alle soorten recreatieve doeleinden.

Nu wordt het Peugeot Tepee-gamma uitgebreid met de nieuwe Partner Tepee. Tussen de compacte Bipper (naar verwachting in 2009 in NL) en de Expert is de Partner Tepee een nieuwe dynamische en comfortabele midi-MPV met een unieke indeling dankzij bijvoorbeeld de drie aparte achterstoelen of het nieuwe Zenith-dak.
.
Klanten waarderen de uitgesproken styling en de grote bewegingsvrijheid en vinden in deze praktische en verleidelijke auto alle ruimte en functies die ze verwachten.

De auto wordt in het voorjaar van 2008 op de markt gebracht en de productie vindt plaats in Spanje in de fabriek van Vigo.
Categorie:
Tag(s):