maandag, 30. juni 2008 - 17:21

Picknicken op dat ene speciale plekje!

Groningen

We mogen weer genieten van het mooie weer! Vroege ochtenden en lange avonden, voor velen puur genot! Dit weer vraagt gewoon om samen te zijn en te genieten. Dat wordt nu nog specialer met de Picknick van Ruben Sleurink. 'Iedereen heeft wel een speciale plek die veel voor hem of haar betekent' zegt Ruben Sleurink eigenaar van Desayuno.nl 'de eerste zoen, bij die grote mooie eik of dat ene bankje waar ik 'ja' heb gezegd op zijn huwelijksaanzoek, kortom plekken die mooie herinneringen koesteren.

Sinds kort is het mogelijk om je geliefde op een unieke manier te verrassen! En dat in de vorm van een romantische picknick, compleet met een zachte deken en een overvolle picknickmand. 'Wat extra leuk is' zegt Sleurink 'als iemand een picknick bestelt wij deze op dat unieke plekje in Groningen komen bezorgen, compleet verzorgd.

Het enige wat hij/zij moet doen is aanwezig zijn en zich laten verrassen. Samen opnieuw genieten van die mooie momenten onder het genot van een heerlijke picknick met champagne'. ' Ik weet zeker dat mensen dit snel nog eens zullen gaan doen, zegt Sleurink, want de picknickmand, het kleed en de champagneglazen mogen gehouden worden!'
Provincie:
Tag(s):