donderdag, 23. oktober 2008 - 10:24

Pinkpop na Oerol gezelligste uitje van Nederland

Landgraaf

Pinkpop is het op een na leukste uitje in Nederland. Het popfestival scoort een 9,3 voor gezelligheid en is ook het uitje waar het meest gelachen wordt. Ook krijgt de festivalganger van alle festivals in Nederland bij Pinkpop het meeste waar voor zijn geld.

Dat is de uitkomst van een groot onderzoek dat de site www.eropuit.nl heeft uitgevoerd. Meer dan 44.000 uitjestesters hebben samen een flink deel van de uitjes in Nederland getest. Maar liefst 986 uitjes zijn beoordeeld op aspecten als waar voor je geld, gezellig, romantisch, ontspannen, leerzaam, leuk personeel, de koffie en de appeltaart, en de toiletten. Dit onderzoek, de Nationale Uitjestest, vond ter gelegenheid van de introductie van eropuit.nl in juni 2008 plaats. Het grootste uitjesonderzoek ooit in Nederland uitgevoerd. Er is dan ook niet alleen een top 10 van leukste uitjes, maar ook een top 10 van al deze voor liefhebbers van uitjes hoogst belangrijke zaken.

Overall staat Pinkpop op de 2de plaats net achter Oerol. Maar bij de categorieën mannen, pubers en gezelligste uitjes staat Pinkpop op nummer 1.
Provincie:
Tag(s):