zondag, 28. september 2008 - 13:38

Plattelandsgeur tijdens concert in Paradiso

Amsterdam

In navolging van de geur DJ oftewel aroma jockey, die tijdens het draaien het publiek bespeelt met een mix van de meest fantastische geuren, komt de Drentse rock & roll band Mooi Wark met een heus geurconcert in. De boerenrockers zijn daarmee de eerste band die dit concept zullen hanteren.

Tijdens de speciale show die Mooi Wark op 28 september geeft in Paradiso Amsterdam zullen zij het publiek op een subtiele wijze laten kennismaken met de geur van het Drentse platteland.

Hiervoor hebben ze – hoe kan het ook anders – een beroep gedaan op de enige echte officiciële ‘Boerenlucht’ die Johan Vlemmix onlangs op de markt bracht in samenwerking met een ondernemer uit Ruinerwold. Voorafgaand aan de show zal Vlemmix een korte publieke demonstratie geven, waarna Mooi Wark de boerengeur tijdens het optreden zal verspreiden.

De geur zal soortgelijk zijn aan het product ‘Boerenlucht’ wat momenteel gretig aftrek vindt in de winkels, maar dan in een ietwat mildere vorm. De band wil daarmee voorkomen de aroma de overhand krijgt en dat de kleding van de bezoekers een uur in de wind gaat stinken. “
Categorie:
Tag(s):