woensdag, 30. juli 2008 - 9:48

'Pluk de Nacht' maakt programmering bekend

Amsterdam

Pluk de Nacht maakt de programmering bekend van de vijfde editie van hét enige echte Openlucht Film Festival van Amsterdam. Dit jubileum jaar zal extra groot gevierd worden met een zeer uitgebreide programmering, twee fantastische locaties en een spetterend slotfeest! Het festival zal van 7 t/m 16 augustus van start gaan op het Stenen Hoofd aan het IJ.

Hierna zal van 19 t/m 23 augustus, de nieuwe cultuurplek in Amsterdam Oost, Studio K omgetoverd worden tot een openlucht film festival en sluit de jubileum editie van Pluk de Nacht hier op zaterdag 23 augustus af met een groots slotfeest.

Op een reusachtig filmscherm wordt gedurende 15 dagen op twee locaties in Amsterdam, de beste nationale en internationale speelfilms, documentaires, korte films en animaties vertoond, die (nog) niet in Nederland in de bioscoop zijn uitgebracht.

Pluk de Nacht staat ook dit jaar weer voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op groot scherm, strandstoelen, warme dekentjes, hapjes & drankjes en swingende deuntjes om elke avond feestelijk mee af te sluiten.

Op zaterdag 23 augustus wordt de vijfde editie van het festival in stijl afgesloten. Te beginnen met de vertoning van één van de all-time favorieten van Pluk de Nacht 'Dead Man's Shoes'. Vervolgens is er een groot feest in alle zalen van Studio K. Terwijl in de clubzaal en de foyer gedanst kan worden op diverse acts, zijn er diverse korte filmprogramma's, is er een gameroom met 'old school' spelletjes en vindt in de filmzaal voor de eerste keer 'Tuk de Nacht' plaats, een non-stop filmnacht die op zondagochtend wordt afgesloten met een ontbijt in het café.

Het volledige programma is te zien op Pluk de nacht
Categorie:
Tag(s):