dinsdag, 8. januari 2008 - 10:13

Poging doodslag op A15

Tiel

Zondagmiddag werd een 32-jarige man uit Tiel aangehouden voor poging doodslag danwel zware mishandeling van zijn 31-jarige vriendin. De twee hadden oud en nieuw gevierd in Nijmegen en reden over de A15 terug richting Tiel.

Onderweg kregen zij een woordenwisseling die resulteerde in een zeer agressieve reactie van de man. Op de snelweg tussen Nijmegen en Tiel trok de man zijn vriendin uit de auto en sloeg en schopte haar meerdere malen in het gezicht.

De man heeft zijn vriendin wel nog naar huis gebracht en even later naar het ziekenhuis. De 31-jarige vrouw was dusdanig toegetakeld in haar gezicht dat zij zich onder doktersbehandeling moest stellen.

Op nieuwjaarsdag heeft de familie van de vrouw de politie ingeschakeld. Nadat de politie het slachtoffer had gehoord en de aangifte had opgenomen, werd de 32-jarige man verzocht zich te melden bij de politie. Omdat de man hier geen gehoor aan gaf, heeft de politie hem gistermiddag aangehouden.

De man is ingesloten op het politiebureau in Tiel waar zijn verklaring nog wordt opgenomen. Ten behoeve van het ingestelde onderzoek is de 32-jarige man uit Tiel de komende dagen nog in voorlopige hechtenis gesteld.
Provincie:
Tag(s):