zondag, 4. mei 2008 - 10:11

Politie dringend op zoek naar familieleden van slachtoffers

Utrecht

De politie weet nog altijd niet wie de man en de vrouw zijn die zaterdagmiddag zwaargewond raakten bij een ongeluk in Odijk. Zaterdagmiddag is bij een ernstig ongeval op de Achterdijk in Odijk een 80-jarige man om het leven gekomen.

Twee fietsers liepen ernstig hersensletsel op en zijn in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis. Het stel had volgens een woordvoerster van de politie geen legitimatiepapieren bij zich en de politie heeft dan ook geen idee wie ze zijn.

De automobilist is vermoedelijk onwel geworden en daarbij de macht over het stuur verloren. De man schepte de twee fietsers van achteren waardoor zij ten val kwamen. Vervolgens is de auto tegen een boom tot stilstand gekomen. Hulp van het traumateam mocht voor de bestuurder niet meer baten, hij overleed ter plaatse. De fietsers zijn overgebracht naar het UMC Utrecht.

Vrouw
Kort donkerblond haar
Bruine ogen
Lengte ongeveer 1.70 meter
Kleding: zwarte fietsbroek van het merk Castelli, grijs katoenen shirt, schoenen van het merk Shimano, kleur olijfgroen. Verder droeg zij een horloge van het merk Sheiko

Man
Grijs-blond haar
Normaal postuur
Lengte ongeveer 1.82 meter
Kalend voorhoofd

Het is nog onduidelijk welke fiets van de man of vrouw is.

Fiets 1
Groene mountainbike van het merk Giant X2000
Geen spatborden
Klein fietstasje aan het stuur, en een fietstas onder het zadel

Fiets 2
Sportfiets van het merk Koya Myata
Rood/zilver frame, bovenkant rood, onderkant zilver
Twee bidonhouders
Een tas aan het stuur en een fietstas onder het zadel
Provincie:
Tag(s):