maandag, 10. november 2008 - 10:58

Politie grijpt in na geweld in Noordwijk

Noordwijk

De politie Hollands-Midden heeft afgelopen weekend op de Grent in Noordwijk twee keer ingegrepen nadat er mishandeld was.

Zaterdag 8 november rond 02.45 uur zagen agenten dat een 22 jarige man uit Hillegom klappen kreeg van een 39 jarige man uit Rijnsburg en een 43 jarige man uit Lomm. Er werd tussenbeide gekomen en beide mannen werden aangehouden. Daarbij werd ook verzet gepleegd en een agent bedreigd. De verdachte uit Rijnsburg is na zijn verhoor weer vrijgelaten. Hij moet in maart 2009 voor de rechter verschijnen. De verdachte uit Lomm is overgedragen aan de politie in Leiden waar men op zoek naar hem was voor een andere zaak.

Op zondag 9 november droeg de Suswacht twee mannen aan de politie over die rond 01.45 uur bij een ruzie waren betrokken waarbij een 18 jarige jongen uit Katwijk klappen kreeg, ten val kwam en een hoofdwond opliep. Wie de klappen had uitgedeeld werd pas na onderzoek duidelijk. Een 17 jarige jongen uit IJmuiden meldde zich later als dader aan het bureau. De twee aangehouden verdachten werden daarop weer vrij gelaten.

Verder werd zaterdagavond 8 november rond 22.45 uur een 17 jarige jongen op de Hoofdstraat mishandeld. Hij stapte van zijn fiets af nadat de twee lopende jongens verwensingen aan het adres van zijn ex-relatie deden die naast hem fietste. Er ontstond een woordenwisseling waarna hij meerder keren geslagen en geschopt werd. Hij verloor daarbij even het bewustzijn. Ambulancepersoneel bekeek hem even. Van de daders is nog niets bekend.
Provincie:
Tag(s):