woensdag, 2. januari 2008 - 13:14

Politie Haaglanden zoekt getuigen

Den Haag

Politie Haaglanden vraagt uw hulp bij verschillende zaken die de afgelopen dagen hebben plaatsgevonden. Als u informatie heeft over één van deze zaken kunt u bellen met het behandelende bureau via het nummer 0900-8844.Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via: 0800 - 7000.

Bij een overval op een textielzaak aan de oude Kustlijn is maandag 31 december een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Twee mannen kwamen rond 10.10 uur de winkel binnen en dwongen een medewerker hen geld te geven. De twee daders hadden een donkere huidskleur, waren tussen de 180m en 190m lang en droegen donkere kleding. Een van de daders droeg een grijze sweater met een capuchon en een donkere sjaal om zijn gezicht. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan helpen bij het opsporen van de verdachten neem dan contact op met de recherche van Bureau Ypenburg-Leidscheveen.

Een 25-jarige vrouw uit Monster werd zondag 30 december omstreeks 16.15 uur slachtoffer van een mishandeling. De vrouw bevond zich in een wasstraat aan de Escamplaan toen zij ruzie kreeg met een man. De man sloeg de vrouw met een hogedrukspuit. Heeft u iets gezien neem dan contact op met de recherche aan Bureau Loosduinen.

In de nieuwjaarsnacht vond in de omgeving van de Sirtemastraat, ZHB Hoven, Bakkersstraat en het Bakkersplein een aantal autobranden plaats. Diverse auto’s gingen gedurende de nacht in vlammen op. Het politieonderzoek is nog in volle gang. Er werden tot op heden twee verdachten aangehouden. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of zij iets met de autobranden te maken hebben.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze branden. Heeft u in de nieuwjaarsnacht iets verdachts gezien in de omgeving? Heeft u informatie die kan helpen de dader(s) te vinden of heeft u misschien foto’s gemaakt die kunnen helpen de dader(s) op te sporen? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat.
Provincie:
Tag(s):