zondag, 23. november 2008 - 17:10

Politie houdt vrouw aan na dodelijk ongeval fietser

Zuidoostbeemster

De politie heeft zondagochtend 23 november rond 3.30 uur in Zuidoostbeemster het stoffelijk overschot aangetroffen van een 50-jarige inwoner uit Hoorn. De man lag in een sloot aan de Purmerenderweg en is waarschijnlijk als gevolg van een verkeersongeval om het leven gekomen. Dit heeft de politie zondag laten weten,

Over de toedracht moet nog uitsluitsel worden verkregen door technisch onderzoek, maar mogelijk is de man die op zijn fiets reed op zaterdagavond aangereden door een 63-jarige vrouw uit Avenhorn. Zij meldde de politie zaterdagavond dat ze in Zuidoostbeemster vermoedelijk een dier had aangereden en schade had aan haar auto.

De echtgenote van het slachtoffer meldde rond 2.30 uur dat haar man niet was thuisgekomen van zijn werk in Purmerend. De politie in de regio Noord-Holland Noord legde een verband tussen de vermissing en de melding van de vrouw en vroeg de politie Zaanstreek-Waterland de zaak te onderzoeken.

Agenten vonden rond 03.30 uur het slachtoffer in de sloot. De vrouw is aangehouden en haar auto is onderzocht op sporen, evenals de fiets van het slachtoffer.
Provincie:
Tag(s):