maandag, 28. april 2008 - 22:47

Politie krijgt hulp in onderzoek dood Helmonder

Helmond

De politie in Zuid-Oost Brabant heeft voor het onderzoek naar de dood van een 38-jarige man uit Helmond hulp gekregen van andere korpsen uit Zuid-Nederland. Dat was nodig gezien het omvangrijke aantal grote onderzoeken dat momenteel in de politieregio Brabant Zuid-Oost loopt. Enkele rechercheurs van de zogenoemde zuid-zes-regio's werken daarom op dit moment samen met de recherche van het politiekorps Brabant Zuid-Oost.

Het stoffelijk overschot van de 38-jarige Helmonder werd donderdagavond 24 april rond 20.30 uur door een familielid gevonden in een woning aan de 3e Haagstraat. Inmiddels is duidelijk dat de man één van de bewoners van het pand was. Uit onderzoek is verder gebleken dat de 38-jarige Helmonder een niet-natuurlijke dood is gestorven. De politie doet nog onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man is overleden.

Vrijdagochtend heeft de politie een 33-jarige man uit Helmond in diens woning aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Helmonder. De politie onderzoekt nog in welke mate de man daarbij betrokken is geweest. Meer bijzonderheden wil de politie verder nog niet kwijt.
Provincie:
Tag(s):