vrijdag, 21. maart 2008 - 19:37

Politie lost serie inbraken en overvallen op

Venray

De politie in Venray denkt met de arrestatie van in totaal 13 verdachten tien woninginbraken in Venray en enkele gewapende overvallen te hebben opgelost. De politie sluit meerdere arrestaties niet uit.

In maart arresteerde de politie 8 verdachten - in de leeftijd van 16 en 17 jaar en afkomstig uit Venray en Tegelen - voor enkele gewapende overvallen dit jaar en vorig jaar. Om welke overvallen het precies gaat, wil de politie nog niet bekendmaken omwille van het onderzoek.

Op 29 januari werd een 22-jarige verdachte op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een woning aan de Beethovenstraat in Venray en op 12 februari werd op de Henseniusstraat een 20-jarige verdachte op heterdaad gearresteerd voor enkele woninginbraken in Venray. Verder rechercheonderzoek bracht de politie op het spoor van nog drie andere verdachten in de leeftijd 16 tot en met 22 jaar uit Venray. Zij werden in februari aangehouden voor een tiental woninginbraken begin dit jaar in het centrum van Venray. De buit bestond vooral uit geld en telefoons.

De verdachten zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en zitten nog in voorlopige hechtenis.
Provincie:
Tag(s):