zondag, 21. september 2008 - 14:11

Politie onderzoekt bedreiging in Tegelen

Tegelen

Een 36-jarige vrouw uit Maassluis heeft vrijdagavond bij de politie aangifte gedaan van bedreiging. De vrouw was samen met een bekende vanuit Rotterdam naar Tegelen gekomen. De bekende van de vrouw zou in Tegelen een vriend treffen op het Wilhelminaplein. Het treffen liep uit in een onenigheid. De vrouw werd daarbij door twee onbekende mannen in haar eigen auto geduwd. Een onbekende man reed vervolgens met haar auto naar de Industriestraat.

Dankzij getuigen, die de bestuurder aanspraken dat het op de betreffende plek verboden was om te parkeren, kon de vrouw ontsnappen. De politie werd gebeld en er werd direct een onderzoek ingesteld. Bij de politie was op dat moment ook een melding binnengekomen dat er op het Wilhelminaplein geschoten zou zijn. Uit onderzoek ter plaatse is niets aangetroffen dat wijst op vuurwapengebruik. De achterruit van de auto van de vrouw uit Maassluis was wel kapot. De politie onderzoekt de zaak.

Van alle betrokkenen ontbreekt elk spoor. Het is ook niet duidelijk wat de reden van de ontmoeting is geweest. De politie heeft geen aanhoudingen verricht.
Provincie:
Tag(s):