donderdag, 10. januari 2008 - 0:36

Politie onderzoekt dodelijke schietpartij met 25 mensen

Eindhoven

De politie heeft donderdag een team van 25 mensen geformeerd dat de dodelijke schietpartij in de Aert van der Neerstraat onderzoekt. De schietpartij gebeurde woensdagavond. Omstreeks 22.15uur kwam bij de meldkamer van de politie en de ambulancedienst de melding van de schietpartij binnen.

De politie kan de identiteit van het slachtoffer vandaag nog niet bekendmaken. Dat komt omdat de familie van de man nog niet volledig op de hoogte is. Vrijdag zal sectie op het lichaam worden verricht. Dat gebeurt bij het NFI in Rijswijk.

De politie is woensdagavond meteen begonnen met een buurtonderzoek in de omgeving van de woning in Tongelre. Dat is vandaag voortgezet, en zal ook de komende dagen nog plaatsvinden. Uit het onderzoek is gebleken dat er woensdagavond meerdere schoten zijn gelost. Technisch rechercheurs van de afdeling FTO zijn donderdag tot aan het begin van de avond in en om de woning bezig geweest met het verzamelen van sporen. Het huis wordt in de loop van de avond vrijgegeven omdat het onderzoek daar dan klaar is. In de directe omgeving van de woning zijn donderdag twee auto's in beslag genomen voor nader onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie wil op dit moment geen verdere bijzonderheden geven.
Provincie:
Tag(s):