maandag, 14. juli 2008 - 21:12

Politie onderzoekt identiteit slachtoffer ongeval trein

Nunspeet

De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval dat zaterdagmiddag 12 juli omstreeks 16:35 uur op het traject Zwolle- Amersfoort ter hoogte van Nunspeet plaats vond. Een nog onbekende man kwam bij een ongeval met een trein om het leven. De politie wil bekend worden met de identiteit van het slachtoffer.

De politie kreeg omstreeks 16:35 uur de melding dat er ter hoogte van Nunspeet een nog onbekende man onder de trein was gekomen. Het wordt niet uitgesloten dat het hier om een suïcide gaat. Aangezien de vermissing van de man nog niet gemeld is, wil de politie via berichtgeving in de media duidelijkheid krijgen over zijn identiteit.

Van het slachtoffer zijn de volgende kenmerken bekend. Het gaat om een blanke man met een fors postuur. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 60 en 70 jaar. Het slachtoffer heeft blauwe ogen en grijs achterover gekamd haar met slagen en inhammen.

De man droeg een spijkerbroek van het merk Oldaxe, blauw/grijze sokken, een blauw hemd van het merk Beerentricot maat EL, een donkerblauw T-shirt, schoenen van het merk Ecco in maat 46 en een bruin leren gevlochten riem met een gouden gesp. Hij droeg een witte zakdoek bij zich met een licht blauw motief. In de buurt van het slachtoffer is een bruin fleece vest gevonden in maat XL, een leesbril met een gouden montuur in een zwarte koker en een donker blauwe regenjas.

De politie wil graag in contact komen met mensen die weten wie deze man is. Tips kunnen worden doorgegeven op 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):