vrijdag, 19. september 2008 - 18:10

Politie op zoek naar chauffeur om kordaat optreden

Gouda

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten is een nog onbekende vrachtwagenchauffeur dankbaar voor zijn kordate optreden.

Op vrijdag 19 september 2008 omstreeks 09.45 uur vond op de rijksweg A12 ter hoogte van Gouda een ongeval plaats richting Utrecht. Een 51-jarige motorrijder uit Withnell Chorly (GB) kwam ten val nadat hij achter op een personenauto reed.

De 51-jarige passagiere en echtgenote van de motorrijder kwam ook op het asfalt terecht. De 47-jarige vrouw van de personenauto uit Hoek van Holland bedacht zich geen moment en stapte uit haar auto om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Een vrachtwagenchauffeur die achter het ongeval reed schermde het geheel af door zijn vrachtauto dwars op twee rijstroken te zetten. Hij voorkwam hiermee erger.

De vrachtwagenchauffeur is weer weggereden nadat de hulpverleningsdiensten ter plaatse waren gekomen. De motorrijder en zijn vrouw zijn ter plaatse door medewerkers van de ziekenauto behandeld. Zij liepen slechts lichte kneuzingen en schaafwonden op.
Provincie:
Tag(s):