zaterdag, 29. maart 2008 - 19:27

Politie op zoek naar Marijke Merema

Groningen

Sinds vrijdagmorgen 28 maart wordt de 14-jarige Marijke Merema uit Groningen vermist. Het meisje is voor het laatste omstreeks half tien thuis aan de Zandsteenlaan gezien vanwaar ze naar school zou vertrekken. Ze is echter niet op school aangekomen. Van Marijke ontbreekt ieder spoor.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets over het meisje of over haar mogelijke verblijfsplaats kunnen vertellen. Marijke Merema heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft donkerblond haar tot over de schouders. Marijke draagt een piercing boven de kin en heeft een plaatjesbeugel. Op haar linkerwang heeft zioj een litteken van ongeveer twee centimeter. Haar uiterlijk kan omschreven worden als Gothic. Op het moment van haar verdwijnen droeg ze een korte zwarte jas, een blauwe denimachtige broek en zwarte laarzen. Ook had ze een roze schoudertas bij zich.

Mensen die informatie kunnen verschaffen worden dringend gevraagd contact op te nemen met Regiopolitie Groningen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):