woensdag, 23. april 2008 - 11:17

Politie opzoek naar verdachte aanranding

Stadskanaal

De politie zoekt een verdachte van drie incidenten in Stadskanaal, waarbij vrouwen onzedelijk betast zijn. Die incidenten vonden plaats in de periode 1 januari 2008 tot heden.

Alle drie keer gebeurde het incident, terwijl de vrouwen ’s nachts vanuit het uitgaanscentrum alleen naar huis fietsten. Een onbekende jongeman pakte de vrouwen vast en betastte hen. De politie onderzoekt nog of het bij deze drie incidenten om dezelfde verdachte gaat.

De signalementen die de slachtoffers geven, vertonen sterke overeenkomsten. Op basis van de verklaring van één van de slachtoffers is een compositietekening gemaakt. Het gaat om een blanke jongeman, 18-23 jaar met blond haar. De man is ongeveer 1.70 m.

De politie zoekt mensen die meer weten over de identiteit van de verdachte. Ook mensen die onlangs zelf (bijna) slachtoffer zijn geweest van een vergelijkbaar incident, kunnen zich melden. Een ieder kan contact opnemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. Indien u uw informatie anoniem kwijt wilt, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):