donderdag, 22. mei 2008 - 16:21

Politie sluit onderzoek familiedrama Rotterdam

Rotterdam

De recherche van het district Centrum van de politie Rotterdam-Rijnmond heeft het onderzoek naar het overlijden van een 66-jarige vrouw en haar 31-jarige zoon dinsdag jl. afgerond en gesloten. Het familiedrama speelde zich af in de Korte Bajonetstraat.

Omstreeks tien voor half zeven dinsdagmiddag is zowel de vrouw als haar zoon uit een raam van een woning op de 3e verdieping op straat terecht gekomen. Beiden overleden ter plaatse.

De recherche heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. De forensische Opsporing heeft in de woning alles vastgelegd en rechercheurs hebben veel getuigen en familieleden gesproken. Het technische onderzoek en de gesprekken hebben tot de conclusie geleid dat er op zich binnen het gezin geen spanningen waren of iets van dien aard. Wel is het feitelijk zo dat de 31-jarige zoon psychische problemen kende. Die dinsdagmiddag is er iets gebeurd wat niet meer precies te herleiden is, waarbij op een gegeven moment de vrouw een duw heeft gekregen en uit het open raam viel. Vervolgens is haar zoon haar achterna gesprongen.

In overleg met de Officier van Justitie is naar aanleiding van de conclusies besloten het onderzoek als gesloten te beschouwen, omdat de verdachte zelf om het leven is gekomen bij dit familiedrama.
Voor de omwonenden zal om korte termijn een informatieavond worden belegd door gemeente, slachtofferhulp en politie.
Provincie:
Tag(s):