woensdag, 9. januari 2008 - 11:30

Politie stuit op drugs en vuurwapen

Groningen

De politie heeft dinsdagavond bij een woning aan de Saffierstraat en de Planetenlaan een drugsactie gehouden. Dit leverde een hoeveelheid drugs en een vuurwapen op.

Een 29-jarige Stadjer reed op zijn bromfiets richting de woning aan de Saffierstraat. Hij sprak de bewoner en ging er weer vandoor. Op de Goudlaan werd hij langs de kant van de weg gezet. Fouillering leverde acht bolletjes harddrugs op van circa 57 gram. Hij werd aangehouden.

Vervolgens werd een inval gedaan in de woning waar hij zojuist was geweest. Daar waren de 20-jarige bewoner, een 19-jarige vrouw uit Leek en een 32-jarige man uit Peize aanwezig. Er werd nog eens ruim circa 15 gram aan harddrugs gevonden. In de woning werd ook nog een vuurwapen gevonden. Alledrie werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. De bewoner moest blijven. De andere twee mochten na verhoor het bureau weer verlaten.

Ook is nog een zoeking geweest in de woning van de bromfietser. Daar werd niets gevonden. De drugs werd in beslag genomen. De twee Stadjers werden in gesloten voor onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):