zondag, 16. november 2008 - 20:46

Politie toont filmbeelden vermoedelijke schutter moord Nijkamp

Apeldoorn

De politie toont dinsdagavond 18 november in het tv-programma Opsporing Verzocht nog niet eerder vertoonde beelden van de vermoedelijke schutter die de Apeldoorner Gert Nijkamp ombracht bij de school aan de Callunalaan in Berg en Bos op 21 juni 2007.

De zeer scherpe filmbeelden tonen helder het gezicht van de verdachte, waardoor deze voor het publiek herkenbaarder is dan op de eerder getoonde foto’s. Ook andere niet eerder bekende details van de verdachte en de brommer zijn door de filmbeelden bekend geworden.

Het schietincident komt met de vernieuwde bewegende beelden uitvoerig aan de orde in het tv-programma. Het rechercheteam stelt in het programma aanvullende vragen aan de kijkers.

Het tv-programma Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdagavond 18 november om 21.50 uur op Nederland 1 en wordt herhaald op de dag er na, woensdagmiddag 19 november om 13.15 uur via Nederland 2.

De politie zal met extra publiciteit en het verspreiden van opsporingsposters de aandacht op de tv-uitzending met het filmpje vestigen, in de hoop dat de verdachte – al of niet in combinatie met de brommer - wordt herkend.
Provincie:
Tag(s):