woensdag, 28. mei 2008 - 17:01

Politie treft 5000 kant en klare joints aan

Overdinkel

In een woning in Overdinkel werd dinsdag 27 mei een grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen, waaronder ruim 5000 kant en klare joints. Twee personen zijn aangehouden. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Naar aanleiding van een onderzoek brachten politiemensen dinsdagmiddag 27 mei een bezoek aan een woning aan de Kerkhofweg in Overdinkel. Het vermoeden bestond dat in de woning een hennepplantage aanwezig zou zijn.

De 60-jarige bewoonster deed de deur open en haar werd medegedeeld waar de politiemensen voor kwamen. Bij onderzoek in de woning werd geen plantage aangetroffen maar op één van de slaapkamers werd in een aantal tonnen en tassen, een grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen.

In totaal werden ruim 5000 kant en klare joints, ongeveer 24 kilo weed en ongeveer 16 kilo hasj gevonden en inbeslaggenomen. De 60-jarige bewoonster en een eveneens 60-jarige man, afkomstig uit Enschede, die ook in de woning aanwezig was, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. In de loop van dinsdagavond de 27e mei zijn beiden voor verder onderzoek in verzekering gesteld en opgesloten.
Provincie:
Tag(s):