vrijdag, 18. januari 2008 - 17:41

Politie-website vernielingen druk bezocht

Rotterdam

De site met daarop de foto's van vernielers bij en rondom metrostations tijdens de jaarwisseling die de politie Rotterdam-Rijnmond woensdagmiddag op internet plaatste is vrijdagmiddag rond het middaguur al 31.000 keer bezocht.

Donderdag meldden zich twee verdachten en kwamen diverse zeer bruikbare tips binnen. Naar aanleiding van deze tips worden aanhoudingen zeker niet uitgesloten. De foto of het filmpje van de verdachten die zich melden en van wie de identiteit is vastgesteld wordt van internet verwijderd.

Bij de plunderingen en vernielingen was een groot aantal personen betrokken. Ook deze personen werden opgenomen middels camera's van het videobewakingssysteem. Vooralsnog bieden wij deze mensen de gelegenheid zich te melden bij een politiebureau in de buurt of via de telefoon. Melden zij zich niet, dan zal ook van hen via de media foto- dan wel videomateriaal worden vertoond.

De locatie van de site staat op de website www.politie.nl en dan doorklikken naar korps Rotterdam-Rijnmond. De politie vraagt tipgevers om te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt ook bellen naar M. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):