vrijdag, 13. juni 2008 - 22:18

Politie werft tijdens festival Live for Life

Arnhem

De politie Gelderland-Midden neemt dit jaar voor het eerst deel aan het festival Live for Life. Het korps is samen met buurkorps Gelderland-Zuid op zoek naar nieuwe medewerkers. Op het festival hopen de korpsen in contact te komen met veel jongeren uit verschillende culturen.

De Nederlandse samenleving is immers een verzameling van culturen, religies en verschillende mensen met allemaal andere achtergronden. De politie levert een bijdrage aan de veiligheid binnen deze samenleving. Om dat goed te kunnen doen streeft de politie ernaar om een afspiegeling van de samenleving te zijn. De politie wil gebruikmaken van de kracht van diversiteit streeft naar een divers personeelsbestand.

De politie in Nederland heeft dit jaar 2400 vacatures voor uniformfuncties en 1100 burgerfuncties. Ook in Gelderland zijn de korpsen op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij de politie. Van VMBO tot WO en van surveillant tot recherchekundige, de politie komt graag met hen in contact.

Net als alle grote organisaties heeft ook de politie regelmatig behoefte aan goede ondersteuners, zoals: ICT-ers, HRM-ers, controllers, analisten en beleidsmedewerkers.

Live for life wordt voor de 10de keer gehouden in het centrum van Arnhem. Het is een groots, kleurrijk festival voor jongeren, een ontmoetingsplaats voor 18.000 bezoekers die komen voor de muziek en activiteiten uit verschillende culturen. De politie is van 13.00 tot ongeveer 20.00 uur met een stand op het Kerkplein aanwezig om alle vragen over werken bij de politie te beantwoorden.

Meer weten over de diverse mogelijkheden bij de Politie? Ga dan naar www.kombijdepolitie.nl.
Provincie:
Tag(s):